Projektmenedzsment

Projektmenedzsment szolgáltatás ára:

Amennyiben a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében elnyert pályázattal rendelkezik és legalább 10 hónapig szeretné igénybe venni a szolgáltatást, havonta nettó 32 000 forint+áfa a projektmenedzsment ára. A projekt helyszínére történő kiszállás (pl. helyszíni ellenőrzés előkészítése esetén) díja nettó 25 000 forint+áfa/nap. Rövidebb időszakokra szóló megbízások, illetve más operatív programok, támogatási rendszerek esetén egyéni megállapodáson alapul a díjazás. Ha segítségre van szüksége támogatásból megvalósuló projektje szabályos végrehajtásához kérjen tőlünk árajánlatot!

Projektmenedzsment folyamata:

  • Projekt megvalósítása: A projekt megvalósításának a beadott pályázatnak és az Támogatási Szerződésnek/Támogatói Okiratnak megfelelően kell történnie. Az esetleges változásokat megadott határidőn belül be kell jelenteni az Irányító Hatóság részére változás-bejelentés, vagy szerződésmódosítás formájában. A projekt előrehaladásáról időszakonként tájékoztatást kell adni a Pályázati E-ügyintézés felületen keresztül. A tájékoztatás egyrészt szöveges összefoglaló formában, illetve elektronikus űrlapok kitöltésével történik, másrészt a kapcsolódó formailag megfelelő bizonylatok és egyéb dokumentumok maradéktalan benyújtásával. Ha igazolni tudtuk a pályázatban vállalt tevékenységek megvalósítását, és a megfelelő számlák kifizetését, kifizetési kérelmet nyújthatunk be, melynek pozitív elbírálása után a pályázó hozzájuthat a támogatáshoz. Bizonyos pályázatoknál lehetőség van támogatási előleg igénylésére is. Ahhoz, hogy a vállalat ebben a szakaszban is eleget tegyen kötelezettségeinek és rendben hozzájuthasson a támogatáshoz, érdemes szakértő (projektmenedzser) segítségét igénybe venni.
  • Fenntartás: A projektzáró beszámoló és a záró kifizetési kérelem elfogadása, valamint a támogatás átutalása után következik a fenntartási időszak. Ebben az időszakban fenn kell tartani a projektben megvalósított fejlesztéseket, illetve be kell tartani a pályázatban tett vállalásokat. Időtartama jellemzően 3-5 év. Évente Projekt fenntartási jelentésben kell számot adni a vállalások teljesítéséről.

A projektmenedzsment keretében igénybe vehető szolgáltatások:

– Előlegigénylés összeállítása

– Elszámolások, szakmai beszámolók összeállítása

– Szerződésmódosítások elkészítése

– Fenntartási jelentések benyújtása

– Kötelező kommunikációs tevékenységek segítése (pl. kommunikációs terv, sajtóközlemények megírása)

– Hiánypótlások, kifogások benyújtása

– Helyszíni ellenőrzésre történő felkészítés

– A projekt szabályszerű megvalósításához kapcsolódó tanácsadás

Ha további kérdése van a szolgáltatással kapcsolatban, lépjen velünk kapcsolatba.